Afternoon Tea Box

 

Naast een kookworkshop of catering kun je nu ook de Afternoon Tea in a Box bestellen! Niks geen gedoe meer in je keuken, je hoeft niet zelf in de potten&pannen te roeren; Ik heb alles voor je (voor) bereid. Vers. En ik breng het bij je thuis. Het enige wat je nog mag doen zijn de mini pie en de scones even opwarmen in de oven.

 

 

Take a break,
for tea and cake

 

Hoe klinkt dit? Vier je namiddag met je vrienden, je huisgenoten of je lief. Of gebruik de Afternoon Tea in a Box als 4-uurtje tijdens je meeting, training, vergadering of workshop. Is weer eens iets anders dan de standaard borrel.

De Box is rijkelijk gevuld met:
- 2 soorten fingersandwiches. Eentje met verse, eigengemaakte eiersalade en eentje met roomkaas-komkommer
- Een mini pie

- Scones, met lemoncurd, room en jam

- Victoria Sponge cake
- 2 soorten chocolade
- Zelfgemaakte koekjes

Hij is nog aangevuld met honinglepels en kleine servetten. Al dit lekkers kun je bestellen voor € 20,00 p.p.

 

 

Wist je dat een Afternoon Tea in a Box óók een geschikt cadeau is voor je (schoon)moeder, je lieve buurtjes of de mantelzorger? Maar ook als kerstpakket, voor je werknemers of zakenrelaties!

 

Ik bezorg in een straal van maximaal 15 km rondom Warnsveld. Woon je in Warnsveld, dan is de bezorging gratis. Woon je daarbuiten, dan reken ik 0,25 cent per kilometer.

Als mijn agenda vol zit met bestellingen, kan het voor komen dat ik jóuw bestelling niet meer kan aannemen. Bestel dus op tijd, minimaal 8 dagen van te voren.
Ik bezorg op vrijdag en zaterdag. Wil je op zondagmiddag genieten van een Afternoon Tea? Ook dat kan, dan bezorg ik de Box op zaterdagmiddag.

Liever afhalen? Ook dat is mogelijk, de afhaaltijd is in overleg.