Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

Home » Boxen

Afhalen of laten bezorgen

Naast een kookworkshop of catering kun je ook de Afternoon Tea in a Box bestellen! Niks geen gedoe meer in je keuken, je hoeft niet zelf in de potten&pannen te roeren; Ik heb alles voor je (voor) bereid. Vers. En ik breng het bij je thuis. Het enige wat je nog mag doen zijn de mini pie en de scones even opwarmen in de oven.

Je kan kiezen uit 3 varianten

Afternoon Tea in a Box

 

Hoe klinkt dit? Vier je namiddag met je vrienden, je huisgenoten of je lief. Of gebruik de Afternoon Tea in a Box als 4-uurtje tijdens je meeting, training, vergadering of workshop. Is weer eens iets anders dan de standaard borrel.

De Box is rijkelijk gevuld met:
-  Fingersandwiches
- Mini pie
- Scones met lemoncurd, room en jam
- Engelse Cake
- Hand-made chocolade
- Home-made koekjes

Verder is hij nog aangevuld met honinglepels en kleine servetten. 

Ik heb een standaard Box, maar werk ook veel met allergenen. Daarom maak ik de Box graag op maat voor je. Passend bij je dieet, maar ook bijvoorbeeld met een persoonlijk tintje als het gaat om een jubilea of andere feestelijke aangelegenheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, ik maak graag een prijsopgave voor je.

 

- Minimale bestelling; voor 2 personen
- Als mijn agenda vol zit met bestellingen, kan het voor komen dat ik jóuw bestelling niet meer kan aannemen. Bestel dus op tijd, minimaal 8 dagen van te voren.
- Ik bezorg in een straal van maximaal 15 km rondom Warnsveld. Woon je in Warnsveld, dan is de bezorging gratis. Woon je daarbuiten, dan reken ik 0,25 cent per kilometer
- Ik bezorg op vrijdag en zaterdag. Maandag, woensdag en donderdag in overleg. Wil je op zondagmiddag genieten van een Afternoon Tea? Ook dat kan, dan bezorg ik de Box op zaterdagmiddag

 

. 

Op-Vakantie Box

 

Er even tussenuit. Bijkomen, energie op doen en een nieuwe omgeving leren kennen.

Ga je op stap? Kies dan voor de Afternoon Tea Picknick. Dit is een kleinere variant van de Afternoon Tea in a Box, die je meeneemt in je rugzak en dan trek je er lekker op uit.

Maar het is ook mogelijk dat ik de Tea klaar zet in de accommodatie; on the Table. Hoe leuk is het dat de tafel voor jullie wordt gedekt in Engelse sferen en dat je kan genieten van een uitgebreide theetafel! 

Per park zijn er diverse mogelijkheden, dit is afhankelijk van de faciliteiten die er ter plekke aanwezig zijn. Staan jullie ergens op een park, en denk je; 'Dit is echt iets voor ons!' Of wil je even lekker ontzorgt worden en genieten van een stukje pure luxe? Bestel dan 1 van de varianten van de Op vakantie-Box!

Petit Wedding Box

 

Een intieme bruiloft met maximaal 20 personen maakt jullie dag heel persoonlijk, heel bijzonder. En je kan je dierbaren een (blijvende) herinnering meegeven.

Om deze Petit Wedding nog meer een unieke uitstraling te geven, hebben wij (Marga Kuipers van Dazzling Celebrations en ik) de Petit Wedding Box ontwikkeld, met als basis de Afternoon Tea; een smaakvolle, ietwat decadente uitgebreide Tea met allerlei kleine hapjes, verse, losse thee en decoratie.

Wat zit er dan in de Box?
1) Hartig;  diverse soorten Fingersandwiches en een mini pie
2) Scones; met jam, lemon curd en room
3) Zoet; bonbons, Britse cake en zelfgemaakte koekjes

Op de jam en het brood na wordt alles zelf gemaakt door Marlies. Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

Deze Petit Wedding Box kun je gebruiken na de trouwceremonie; Geef de gasten d.m.v. een Drive Thru een heerlijke Box mee als herinnering. De blijvende herinnering wordt gemaakt door Marga; een fantastisch mooi, op maat gemaakt cadeau voor je gasten. Persoonlijk door jullie zelf uitgekozen.

Je kan de Box óók gebruiken tijdens een vrijgezellenfeest; dan gaan jullie lekker samen aan de slag in de keuken. Of als je trouwt op de ene dag en je wilt het vieren op een andere dag, dan is de Box ook heel goed te gebruiken als uitgebreide theetafel rond 15.00 uur.