Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

Home » Blog » Vertrouwen

Vertrouwen

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 20:35

Best spannend...om het diepe in te springen en er voor te kiezen om ondernemer te worden. Niet dat ik daar járen over heb nagedacht of gedroomd, alle voors-en-tegens tegen elkaar heb afgewogen...Nee, maar omdat het zomaar op mijn pad kwam.

 

 

'Wat een lekkere dingen allemaal!! Wij zijn blij dat jij wat leuks en lekkers voor ons mini feestje thuis wilt verzorgen.'

Laat dit nu 1 van de redenen zijn waarom ik doe wat ik doe. Ik vond het mooi om te lezen dat een klant dit mailde, zonder dat we elkaar gezien hebben en voordat zij de bestelling had ontvangen. Een opmerking dus op vóórhand!
Bijzonder, omdat je nog eigenlijk niet weet hoe het smaakt. Bijzonder, omdat je afgaat op datgene wat je hebt gelezen en/of gezien hebt op plaatjes. Bijzonder, omdat jij vertrouwen hebt in mij en mij iets bijzonders wilt laten maken voor jou.

Toen ik 2 jaar terug bij de KVK zat, had ik geen idee hoe het allemaal zou gaan lopen. In eerste instantie werd mijn PR en marketing gedaan, omdat ik via een organisatie werkte. Gaandeweg dacht ik; maar dit kan ik ook zélf, met mijn eigen ideeën en gedachten. En zo is beetje bij beetje Kokkerellen gegroeid. En leer ik nog elke dag bij. Want tjonge...wat ben ik nog een groentje ;)! Gelukkig volg ik momenteel een coaching-traject, en dat is heel leerzaam en interessant! 

Dit is een bijzondere tijd waarin je creatief naar oplossingen zoekt om er toch nog een feestje van te maken. Om iets te vieren, te gedenken of gewoon omdat het lekker is.

Dank voor het vertrouwen!

 

Foto credits: Alice Kempers-Stiksma


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.