Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

Home » Afternoon Tea » Vergaderen op Spelderholt

Vergaderen in het groen

Ben je op zoek naar een mooie, ruime locatie voor je training, meeting of vergadering? In Beekbergen staat Kasteel&Hotel Spelderholt, een locatie midden in het groen. Een oase van rust. Hier kan je trouwen, logeren en vergaderen.

 

 

Sinds kort kun je deze bijeenkomsten combineren als break tussendoor, met een kookworkshop Afternoon Tea! Na een ochtend vergaderen en luisteren, mogen jullie lekker aan de slag in de keuken. Jullie maken een aantal gerechtjes van een Afternoon Tea; 2 soorten finger-sandwiches, een mini pie en scones. En uiteraard wordt er heerlijke verse, losse thee geschonken. Desgewenst is het mogelijk om als aanvulling op de Tea bonbons te bestellen, die ik thuis maak.
Een andere mogelijkheid is om de gehele Afternoon Tea te maken; Alle 3 de gangen, hartig, scones en zoet.
Welke variant het wordt van de Afternoon Tea is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die er is gereserveerd voor een activiteit.

 

Ivm de tijd zal ik thuis al een aantal dingen voorbereiden, zoals de eiersalade, de dilleboter en de lemon curd. Jullie mogen de rest afmaken en mooi opdekken.
Ik neem porseleinen servies mee, theepotten, kop-en-schotels, servetten, vaasjes met bloemetjes, tafellopers en etagères. Daarmee mogen jullie de tafels dekken, zodat jullie kunnen tafelen in Engelse sferen.

Zijn er mensen met een dieet of intolerantie? Geen probleem! We kunnen
de Afternoon Tea geheel allergenen-proof maken.

 

Foto credits; Studio Nanja van Dam

 

Zie jij dit wel zitten, je team een hele dag op een mooie locatie in combinatie met een Engelse traditie en maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Kijk voor meer informatie over vergaderen op Spelderholt op hun website;
https://www.parcspelderholt.nl/kasteel/vergaderen/