Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

Home » Afternoon Tea » Trouwen

Jullie Bruiloft

Leuk dat jullie een kijkje nemen op deze pagina, aanstaand bruidspaar! Hebben jullie je dag al gepland, maar zijn jullie nog op zoek naar wat invulling? Ik kan jullie helpen met een klein stukje hiervan; een Afternoon Tea op Locatie, als lunch of zoals men dit in Engeland gebruikelijk is te doen; als 4-uurtje.

Dat ik op Locatie kom en kook heeft in ieder geval 1 voordeel 😉, je bent redelijk flexibel inzetbaar! Want ik wil iedereen graag laten kennismaken met de Engelse traditie, welke je op verschillende manieren kunt inzetten tijdens je feest, bruiloft of jubilea. En daar rij ik graag voor 😊.

 

Met de catering van de Afternoon Tea doe ik het een tikkeltje anders. Bij mij draait het om beleving, ruiken, voelen, proeven en ervaren. Dat zie je terug in het feit dat ik ter plekke, op jouw (feest) locatie, alle gerechten bereid en opmaak. Je ruikt de lucht van de vers gebakken scones en mini pie’s, je ziet hoe de bonbons worden gemaakt, je kan zo de keuken inlopen om even een kijkje te nemen of ,zo je wilt, mag je meehelpen. Doordat ik ter plaatse aan het kokkerellen ben, worden al je zintuigen geprikkeld. Hoe leuk is dat!
Daarna begint het uitserveren. Dit doe ik per gang; ieder onderdeel van de Tea heeft een andere thee, eentje die past bij de gerechtjes. Hierdoor kunnen jullie ontspannen en uitgebreid tafelen, terwijl ik in de keuken de nieuwe gang voorbereid. 

Deze vorm van catering is persoonlijker, ik ben een onderdeel van je feestje. Dat maakt dit concept uniek.

Foto credits; Fotografie Natuurlijk, Studio Nanja van Dam en mijzelf

Ook is het mogelijk dat ik niet alleen het servies verzorg, maar ook de decoratie. Zo waan je je helemaal in Engelse sferen!

Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is jullie bruiloft helemáál uit handen geven. Laat Marga Kuipers, van Dazzling Celebrations NL, jullie al het werk uit handen nemen en laat haar jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgen! Heerlijk ontzorgt jullie dag in.

 

Zijn er allergieën of diëten bekend bij jullie gasten? Geen probleem; de Afternoon Tea kan geheel allergenen-proof gemaakt worden!

 

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden en wat zou passen bij jullie? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Lees op de website van de Rijksoverheidsdienst meer over evenementen; https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/aangekondigde-maatregelen/plannen-voor-evenementen