Jullie gaan trouwen!

 

Trouwen in coronatijd, wat kan er allemaal nog?

 

Misschien hebben jullie je bruiloft al wel 3x uitgesteld. Misschien nog maar 1x en wachten jullie eerst even af wat de toekomst gaat brengen. Of misschien durven jullie nu helemaal niet de stap te zetten, en wordt er pas getrouwd als de hele pandemie voorbij is.
Wellicht hebben jullie al helemaal in beeld hoe jullie de grote dag willen invullen; bij de ceremonie jullie familie en andere dierbaren. Op het feest een groot aantal gasten. En dit alles op een prachtige locatie.

Maar nu kan dit allemaal even niet. Ja, dit is echt even slikken. Én schakelen. Wat nu, wat kan er wél?

 

Gelukkig mag er nog steeds getrouwd worden, maar dan in het klein. Een intieme bruiloft met maximaal 30 personen maakt jullie dag heel persoonlijk, heel bijzonder. Er zijn nog heel veel leuke manieren om je bruiloft te vieren en je dierbaren een (blijvende) herinnering mee te geven.
Om deze Petit Wedding nog meer een unieke uitstraling te geven, hebben wij (Marga Kuipers van Dazzling Celebrations en ik) de Petit Wedding Box ontwikkeld, met als basis de Afternoon Tea; een smaakvolle, ietwat decadente uitgebreide Tea met allerlei kleine hapjes, verse, losse thee en decoratie.

Wat zit er dan in de Box?
1) Hartig;  diverse soorten Fingersandwiches en een mini pie
2) Scones; met jam, lemon curd en room
3) Zoet; bonbons, Britse cake en zelfgemaakte koekjes

 

Op de jam en het brood na wordt alles zelf gemaakt door Marlies. Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

 

Deze Petit Wedding Box kun je gebruiken na de trouwceremonie; Geef de gasten d.m.v. een Drive Thru een heerlijke Box mee als herinnering. De blijvende herinnering wordt gemaakt door Marga; een fantastisch mooi, op maat gemaakt cadeau voor je gasten. Persoonlijk door jullie zelf uitgekozen. In overleg is er veel mogelijk, in de foto hierboven heb je alvast een kleine impressie.

 

Als de maatregelen versoepeld zijn, kun je de Box óók gebruiken tijdens een vrijgezellenfeest; dan gaan jullie lekker samen aan de slag in de keuken. Of als je trouwt op de ene dag en je wilt het vieren op een andere dag, dan is de Box ook heel goed te gebruiken als uitgebreide theetafel rond 15.00 uur.

Trouwen jullie in 2021, en zijn jullie op zoek naar een corona-proof invulling? Dan zit je met de Petit Wedding Box goed :)! Neem contact met ons op, we gaan graag samen met jullie om tafel zitten om jullie Petit Wedding een extra bijzonder tintje te geven!