Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

Home » Afternoon Tea » Petit Wedding

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! Jullie hebben een trouwdatum geprikt en nu zijn jullie je aan het oriënteren hoe deze mooie dag te gaan invullen. Welkom op deze pagina! Graag wil ik jullie kennis laten maken met de Petit Wedding; een kleine, sfeervolle en persoonlijke bruiloft in Engelse sferen.

 

Helaas! Er is iets te vroeg gejuicht en de maatregelen zijn weer een beetje terug gedraaid.

 

Maar dat betekent niet dat er niet getrouwd kan worden! Want er is geen maximum aantal voor de gasten bij de huwelijks voltrekking. Wel moet er 1,5 meter tussen elk gezin zijn en een vaste zitplek.
De horeca is om 00.00 uur gesloten, er zijn vaste zitplaatsen en 1,5 meter afstand, maar ook hier zijn geen maximale aantallen wat gasten betreft.

 

Ja, het is weer even schakelen, een andere mindset. Maar laat jullie je hier niet door tegenhouden! Er zijn al zoveel bruidsparen die vertellen dat ze hun bruiloft zó weer over willen doen, een dansfeest niet gemist hebben.

 

Marga en ik kunnen voor een sfeervolle, persoonlijke en intieme dag zorgen; een Petit Wedding.
Gaan jullie mee op ontdekkingsreis?

Lees op de website van de Rijksoverheidsdienst meer over evenementen; https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/aangekondigde-maatregelen/plannen-voor-evenementen

Kiezen jullie voor een kleine en intieme bruiloft, die alleen bijgewoond wordt door familie en goede vrienden in jullie achtertuin of op een (feest)locatie? Wij (Marga Kuipers van Dazzling Celebrations en ikzelf) hebben 3 mooie en sfeervolle mogelijkheden voor jullie. Het voordeel van een Petit Wedding is dat het de mogelijkheid geeft om alles te personaliseren. Tot in de kleinste details kun je dingen uitwerken.

 

Hebben jullie al eens gedacht aan een Afternoon Tea? Voor of na jullie ceremonie genieten van een echte uitgebreide Engelse theetafel. Overal zitzakken, bloemetjes, mooi gedekte tafels, kaarsen en lampionnen. De tuin is gezellig aangekleed geheel in bijpassende stijl. Bij slecht weer dekken we binnen de eettafel vol met lekkers en is tevens sfeervol aangekleed. Jullie kunnen thuis genieten van deze Engelse traditie.

Bij deze Afternoon Tea draait het om beleving, ruiken, voelen, proeven en ervaren. Dat zie je terug in het feit dat Marlies ter plekke, op jouw (feest)locatie, alle gerechten bereidt en opmaakt. Je ruikt de lucht van de vers gebakken scones en mini pie’s, je ziet hoe de bonbons worden gemaakt, je kan zo de keuken inlopen om even een kijkje te nemen of, zo je wilt, mag je meehelpen. Doordat Marlies ter plaatse aan het kokkerellen is, worden al je zintuigen geprikkeld.

Wat voor lekkers is er dan? Denk aan fingersandwiches, scones, pie, lemon curd...zomaar wat gerechtjes die bij een traditionele Afternoon Tea horen.

 

Marga zorgt ervoor dat jullie je echt in Engeland wanen door de aankleding hierop aan te passen en te letten op de kleinste details. 

 

Kortom; Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch. Zorgeloos genieten.

Foto credits; Fotografie Natuurlijk, Studio Nanja van Dam en mijzelf

 

Worden jullie enthousiast van de sfeerimpressie en kunnen jullie je vinden in het verhaal? Neem dan contact met ons op voor Meer Informatie. Dan gaan we samen kijken wat past bij jullie als stel en wat kan op jullie locatie.

 

Zijn er allergieën of diëten bekend bij jullie gasten? Geen probleem; de Afternoon Tea kan geheel allergenen-proof gemaakt worden!

 

Gastvrije groet,
Marga en Marlies