Op Vakantie!

Het is lente, en de zomer komt eraan. En daarmee ook het gevoel van 'Ik wil er even tussenuit. Even weg uit de dagelijkse sleur'.  Dit kan dmv kamperen of trekken met de camper. Maar een huisje boeken is natuurlijk ook een mogelijkheid.
Maar in ieder geval, even nieuwe energie op doen. Hierdoor worden er nu veel weekendjes weg of vakanties geboekt in eigen land.

Het moment dat je spontaan ergens kunt gaan eten ligt nog niet in het verschiet. Dat betekent óf direct de supermarkt in om iets lekkers op tafel te toveren, óf alles meenemen. Maar er is nog een derde optie; Een Afternoon Tea.

 

 

De Afternoon Tea is een Engelse traditie, op locatie. Een uitgebreide theetafel, vol lekkers en uiteraard verse, losse thee. Deze kan je bestellen als Box of je kiest voor een kleinere variant die je meeneemt in je rugzak en dan trek je er lekker op uit. Maar het is ook mogelijk dat ik de Tea klaar zet in de accommodatie; on the Table. Hoe leuk is het dat de tafel voor jullie wordt gedekt in Engelse sferen en dat je kan genieten van een uitgebreide theetafel! 

Per park zijn er diverse mogelijkheden, dit is afhankelijk van de faciliteiten die er ter plekke aanwezig zijn. Staan jullie ergens op een park, en denk je; 'Dit is echt iets voor ons!' Of wil je even lekker ontzorgt worden en genieten van een stukje pure luxe? Stuur me dan gauw een berichtje via Contact. 

Ik ga graag voor jullie aan de slag :)!

 

Op dinsdag en zondag kan ik helaas niet bezorgen. De overige dagen is in overleg en op basis van beschikbaarheid.
Minimale bestelling is voor 2 personen bij zowel de Box, on the Table of de Picknick. Bij de kookworkshop geldt een minimum aantal deelnemers, 4 personen.
Bij de prijs komen de bezorgkosten er nog bij. De hoogte hiervan is afhankelijk van de locatie waar ik heen mag. Bij on the table is er een borg van € 10,00 voor het gebruik van het servies.

 

 

Zelf heb ik contact met een aantal parken hier in de buurt. Graag stel ik ze aan je voor.
Zoals gezegd is het per park verschillend wat de mogelijkheden zijn, maar grofweg kun je kiezen uit 3 mogelijkheden;
De Afternoon Tea in a Box; een heerlijke ambachtelijke en smaakvolle Box met oa fingersandwiches, scones en chocolade.
De Afternoon Tea on the Table; Ik dek de tafel voor jullie met Engels porseleinen servies, bloemetjes op tafel en geserveerd op etagères. 
De Afternoon Tea Picknick; kleine hapjes, die passen in je rugzak en waar je onderweg op een prachtige plek in de natuur van kan genieten.

 

 

 

De Heicohoeve, Zutphen

https://deheicohoeve.nl

Hier kun je terecht met je camper of je huurt een tiny-house. Aan de rand van de stad, maar je bent tóch buiten en in het groen. Duurzaamheid staat hier heel hoog in het vaandel, en dat is tot in de kleinste details doorgevoerd.

Op deze plek is het mogelijk om een Afternoon Tea Box te bestellen. Maar voor in de huisjes kun je ook de Afternoon Tea on the Table boeken.
Hou je van wandelen of fietsen? Dan is de Afternoon Tea Picknick heel geschikt

 

Ben je met je gezin, familie of vrienden weg? Dan is het ook mogelijk om een kookworkshop te volgen. De Heicohoeve heeft een prachtige ruimte met een grote keuken, waar genoeg ruimte is om met groepjes van 4 tot maximaal 6 personen tegelijkertijd heerlijk kan worden gekookt en gebakken. De thema's waar je uit kan kiezen voor de kookworkshop zijn 'Smaakvol eten met een dieet' en de 'Afternoon Tea'.

Buitengoed 't Sikkeler, Ruurlo

www.sikkeler.nl 

Buitengoed 't Sikkeler is een schitterend aangelegd park, met veel groen, vijvers en waterpartijen. Het is een kleinschalig park met zo'n 177 sfeervolle en luxe vakantiewoningen, waarvan er 35 verhuurd worden aan gasten.
Het park heeft geen horeca gelegenheid, maar heeft een verzameling aan echte Achterhoekse pareltjes. Op horeca gebied, maar ook voor een dagje weg, als je een beetje cultuur wilt op snuiven of ter ontspanning. Op de receptie en in de informatiemap in de huisjes vind je alle informatie.

 

Op dit park is het mogelijk om de Afternoon Tea in a Box te bestellen, maar ook de Afternoon Tea Picknick en de Afternoon Tea on de Table.

 

Wil je je vakantie een nog origineler tintje geven? Geniet dan van deze Engelse traditie, die van origine een ietwat decadente aangelegenheid was voor de welgestelde dames van hogere komaf.