Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

Home » Afternoon Tea » Netwerk Tea

Actief Netwerken!

Yes! We mogen weer offline bij elkaar komen. En ja, nog wel met maatregelen, maar het feit dat de mondkapjes af kunnen scheelt een heleboel! Toch ;)? Zeker met Netwerken!

 

Op donderdag 23 sept. of vrijdag 1 oktober heb je de mogelijkheid om andere ZZP-ers te leren kennen, je netwerk te vergroten, om zaadjes te planten voor een mooie samenwerking of om gewoon lekker te sparren en ideeën uit te wisselen.

 

Op een ontspannen, relaxte manier actief netwerken.

 

Relax en ontspannen; er is tijd genoeg (ruim in tijd opgezet) en het is kleinschalig.
Actief; in kleine groepjes van 4 personen leer je elkaar kennen en stel jij je voor. Iedereen heeft 10 minuten voor zijn uitgebreide pitch, na 40 minuten zit je in een andere groepssamenstelling. In totaal zijn er 3 gangen en netwerk je dus in 3 verschillende groepen.

 

9.30-10.00 inloop
10.00-10.15 Welkom en inleidend praatje
10.15-12.30 in 3 groepjes van 4 personen uiteen en netwerken 
12.30-12.45 afsluiten

Na iedere gang deel je je visite kaartje/flyer/ ander creatiefs met de overige 3 ondernemers. Zo verzamel je op 1 ochtend heel veel contacten en heb je een basis gelegd voor mooie ontwikkelingen.

 

 

Past deze manier van netwerken bij je? Heb je zin om in real life weer mensen te ontmoeten? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar kookworkshopwarnsveld@gmail.com of door op Meer informatie te klikken.

 

We vinden het leuk om je te ontmoeten!